force_balance_tags()

Ik ben ondertussen al erg gevorderd met het aanpassen van de posts, maar ik wilde nog eens een probleemgeval van in het begin bekijken, aangezien ik net terug een fix had gemaakt voor de php code.

Het probleemgeval zat heb er in dat er helemaal op het einde een </p> tag werd toegevoegd, omdat er in de code-voorbeelden een <p> stond. Wat zoeken in de pagina's die instaan voor het wijzigen van de posts leverde niets op. Toen ik echter op tags zocht in de bestanden van Wordpress vond ik de functie force_balance_tags(), die niet-afgesloten HTML-tags dus afsluit. Dit mag echter hier niet, aangezien die code van alles alle bevatten.

Dus, wilde ik even kijken waar die functie precies wordt uitgevoerd, maar blijkbaar staat die in een bestand met een nogal onlogische naam, want ik leek het bestand dat ik nodig heb niet te vinden.

Daarom heb ik het in feite simpel gehouden: ik heb van de hele functie een comment-blok gemaakt, en stuur dan de input direct terug als output. Daarmee is het probleem ook opgelost.

08/07/2009, 16:17:
En deze fix heeft de fix van PHP eigenlijk onmiddellijk overbodig gemaakt!

09/08/2009, 11:32:
Ik zie dat ik vergeten vermelden ben dat deze fix zich bevindt in wp-includes/formatting.php.