Champions bug + Blog

Er is al een tijdje melding van een bug waardoor de champions niet meer kloppen. Na de submit file sterk onder handen genomen te hebben werd gemeld dat het probleem was opgelost, een tijdje later werd echter terug melding gemaakt van die bug.

Ik vond het hoog tijd om de bug te fixen, en dus begin ik er aan, het principe werd behandeld, er word namelijk vanaf heden na de posts gecontroleerd of de champion in orde is, de eerste versie (en mogelijk de 2de versie) waren/zijn geen succes en dus blijft het nog even wachten op 1.1.3 die deze fix en een paar andere optimalisaties aan boord zal hebben.

Die optimalisaties spelen zich vooral af bij het zoeken, zo zullen de resultaten vanaf heden gesorteerd worden volgens de instelling die u maakte in het UserCP. Daarnaast word je wanneer je bijvoorbeeld de pagina handmatig in de link aanpast en er zijn geen resultaten voor die pagina, zal je worden terug gestuurd naar de Game Sectie. Ook ben ik van plan om bij een nieuwe score de gebruiker onmiddellijk naar de juiste pagina te sturen.

Blog

Natuurlijk mag ik niet vergeten om ook een commentaar te geven op dit nieuwe blog. Ik dacht al een tijdje aan een blog, en heb dit dan vandaag ook werkelijk uitgevoerd, maar heb wel de plannen gewijzigd, in plaats van een eigen blog systeem is het Open bron "WordPress" geworden.