Scores toevoegen

Sinds 1.1.6, waar ik extra beveiligingen toevoegde om onjuiste scores te vermijden zijn er wat problemen ontstaan. Eerst en vooral het probleem die ontstaan bij het gebruik van sessies op cluster-systemen, zoals ik hier alreeds uitlegde.

Maar ook met de nodige fixes bleef er voor sommigen een probleem en op clusters moest er een paar extra dingen worden gedaan om alles werkende te krijgen. Daarvoor werd zondag een nieuwe versie van de Game Sectie vrijgegeven, Game Section 1.1.9.

In deze versie werd overgeschakelt naar een eigen sessie-systeem in samenwerking met het sessie-systeem van MyBB. Zodus moet het nu mogelijk zijn de Game Sectie te gebruiken in alle omstandigheden.

Ondertussen is gebleken dat het probleem van TStarGermany een probleem was vanwege het hernoemen van de files. Hierdoor kwam de naam verkregen door het spel niet meer overeen met de naam van het spel in de database.

En zonder dat er veel nog veel problemen optreden is dit de laatste versie uit de 1.1.x serie. Wanneer MyBB 1.4 verschijnt zal Game Section 1.2 daar compatibel mee gemaakt worden en na voldoende getest te zijn zal dan de final release verschijnen.

Wanneer Game Sectie 1.2, buiten doe compatibiliteit, niet geheel af is, zal er een compatibele versie van 1.1.x verschijnen. De compatibiliteit met 1.4 moet er in elk geval dan vlug komen.